Loading...
icon-middle

Overstappen

Traject

 • 1 Kennismaking & Inventarisatie

  Wanneer u geïnteresseerd bent in het pakket, maken we graag een afspraak met u om kennis te maken. We introduceren Communibase en inventariseren wat uw behoeften zijn. Hoe groot is uw doelgroep, wat zijn de lopende processen, waar loopt u in uw huidige database tegen aan en welke data is beschikbaar

 • 2 Offerte

  Op basis van de besproken mogelijkheden en behoeften stellen wij de offerte op. Voor elk lid in Communibase betaalt u slechts € 0,10 per maand. Daarnaast betaalt u een eenmalig bedrag om gebruik te kunnen maken van Communibase. U weet dus exact waar u aan toe bent.

 • 3 Schaduwadministratie

  Voordat u daadwerkelijk live gaat met Communibase draaien we eerst een schaduwadministratie naast uw huidige ledenadministratie. Zo komen we stapsgewijs tot een optimaal product voor u.

 • 4 Training

  Ondertussen trainen we u en de mensen die met Communibase gaan werken. Om bekend te raken met het systeem krijgt u een uitgebreide cursus. We nemen u stapsgewijs mee door alle functies van Communibase, zodat u de gehele applicatie eigen maakt. We leggen u ook uit hoe u de applicatie vanuit een externe omgeving kunt benaderen. Wij zorgen er tevens voor dat de applicatie ingericht wordt naar uw gebruiksbehoeften.

 • 5 Migratie

  Wanneer Communibase volledig aansluit op uw behoeften en u zonder problemen kunt werken in de applicatie, migreren wij uw database volledig naar de nieuwe omgeving. Vanaf dat moment werkt u volledig met Communibase als uw nieuwe ledenadministratie.

 • 6 Ondersteuning

  Natuurlijk begeleiden en ondersteunen we u ook vanaf het moment dat u volledig zelf gaat werken met Communibase. We beantwoorden uw vragen telefonisch, maar er is ook een uitgebreide kennisbank, waarin u vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en de laatste updates kunt vinden. Er is tevens documentatie te vinden over het werken met Communibase. Handig, bijvoorbeeld wanneer u zelf een nieuwe medewerker met Communibase wil laten werken.

arrow