Loading...
icon-middle

Communibase testimonials

Noloc

Sinds eind 2013 gebruiken wij Communibase voor onze vereniging.

Met name het invoeren van nieuwe leden werkt erg prettig met dit systeem. De snelheid waarmee een nieuw lid ingevoerd kan worden, maar ook bijvoorbeeld een debiteur, is echt een grote plus. In het oude systeem moest je alle gegevens van de debiteur invoeren, nu is de helft van te voren al ingevuld. Dat scheelt enorm veel tijd.

Wanneer de gegevens van een nieuw lid verwerkt zijn en dit nieuwe lid heeft een aanvullend lidmaatschap dan is eenvoudig ’de kaart’ te kopiëren zijn gelijk de gegevens van de persoon gekoppeld.

Onze vereniging organiseert veel bijeenkomsten en evenementen. Ook dit werkt erg fijn in Communibase. Met een druk op de knop zet je individuele deelnemers gelijk op de deelnemerslijst. Vervolgens is met slechts één klik de volledige lijst te exporteren naar een Excelsheet

Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen

Wij werken met Communibase en we zijn erg enthousiast over het product. Het is makkelijk te begrijpen en werkt snel, het geeft ons eenvoudig mogelijkheden om het ledenbestand door onze leden zelf te laten beheren. Wanneer onze nieuwe website online is, gaan we de koppeling met Communibase integreren. Het biedt ons handige trucs om diverse processen veel sneller te laten verlopen, bijvoorbeeld het factureren van de lidmaatschapstarieven.

Ngi-NGN

Eindelijk een programma, dat doet wat wij willen. Communibase is zodanig in te richten, dat de koppeling met ons administratiepakket (via exports en imports) zeer goed werkt. Het scheelt ons veel werk dat de facturen digitaal verzonden kunnen worden. Ook kunnen debiteurgegevens en journaalposten gemakkelijk via een export ingelezen worden in ons administratiepakket. Door het inlezen van openstaande posten uit de administratie weet Communibase welke facturen nog niet zijn voldaan en kunnen alle gebruikers dat zien. Het kunnen versturen van betalingsherinneringen via Communibase is voor ons echt een verademing.